top of page

Verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Katja Raski (y-tunnus 2920371-7, ALV-tunnus FI2920371-7), Hämeentie 81-83 LH A, 00550 Helsinki. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

1. Tilaaminen ja maksukäytännöt

 

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta osoitteessa www.katjaraski.com/shop. Jokaisesta tilauksesta lähetetään tilaajalle vahvistussähköposti, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tuotteet ja tilauskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokauppamme maksutarjoaja on Stripe. Voit maksaa tilauksesi yleisimmillä maksukorteilla (mm. Visa, MasterCard ja American Express). Tilauksen voi maksaa myös lahjakortilla. Lahjakortti on voimassa 24kk ostohetkestä ja toimitetaan vastaanottajalle sähköpostitse. Emme korvaa vanhentuneita lahjakortteja.

1.1 Yritystilaukset

Jos olet kiinnostunut ottamaan brändin Katja Raski Creative tuotteita jälleenmyyntiin, tai haluat tehdä suuren tilauksen yrityskäyttöön, olethan meihin yhteydessä täällä.

 

Yrityskaupassa pääasiallinen maksukäytäntömme on lasku. Yritystilaukset voit maksaa myös noudon yhteydessä korttilla, jolloin maksuntarjoaja on Zettle by Paypal (American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, UnionPay, Discover, Diners Club, V Pay, Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay). Zettlellä maksaessa kuitti toimitetaan sähköpostitse.

2. Alennukset, kampanjat, alennuskoodit ja Outlet

Osalla tuotteistamme on voimassa määräalennus, joka on asiakkaan valittavissa tuotesivulla pudotusvalikosta. Alennus on ennalta määritetty.

Saatamme toisinaan markkinointikanavissa julkaista alennuskoodeja verkkokauppaamme. Ellei kampanjan yhteydessä toisin mainita, nämä alennukset koskevat vain normaalihintaisia tuotteita (määräalennus lasketaan tässä yhteydessä normaalihintaiseksi tuotteeksi). Kampanjat toteutetaan aina alennuskoodeilla. Alennuskoodin ehdot julkaistaan aina kampanjapostaukset yhteydessä. Alennuskoodia ei voi lisätä tilaukseen sen jälkeen kun asiakas on maksanut tilauksen. Kampanjat ovat tietyn ajan voimassa, eikä alennusta voi hyödyntää aeimpiin tai kampanja-ajan ulkopuolisiin tilauksiin.

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on ekologisuus. Tämän vuoksi valmistamme tuotteita lähtökohtaisesti pieniä määriä ja kysynnän mukaan. Poistamme hyvin harvoin tuotteita valikoimastamme Outletin kautta. Pääosin Outletin valikoima koostuu tuotteista, jotka eivät vastaa tarkkoja laatuvaatimuksiamme, tuotteiden testitilauseristä ja tuotteista, joiden parasta ennen päivämäärä on mennyt (esim. siemenpaperikortit). Siemenpaperikorttien säilyvyys on noin kaksi vuotta painosta, ja perustuu siementen itämisen heikentymiseen. Kaikkissa Outlet tuotteissa on valmiiksi määritetty alennus.

3. Toimitus

 

Keräämme ja postitamme kaikki tilaukset lähtökohtaisesti vuorokauden sisällä tilauksen rekisteröitymisestä. Ilmoitamme asiakaalle erillisellä sähköpostilla, jos tilauksen käsittely viivästyy yli kolme arkipäivää. 

Verkkokauppamme toimittaa tilauksia vain Suomeen (poislukien Ahvenanmaa). Jos olet kiinnostunut tekemään tilauksen tuotteistamme muualle EU:n vero- ja tullialueen sisälle (eli emme toimita esim. Ahvenanmaalle, Kanarian saarille tai Norjaan), voit olla meihin yhteydessä täällä.

Koska ekologiosuus on lähellä sydäntämme, uudelleenkäytämme mahdollisuuksien mukaan pakkausmateriaaleja. Toimitamme tilauksesi aina muovittomasti.

3.1 Kirjetoimitus (Posti - 4,90€)

Tarjoamme korteille, sekä pienemmille taidegrafiikoille ja tauluille mahdollisuuden kirjetoimintukseen. Paketti toimitetaan muun kirjepostin mukana tilausosoitteeseen. Paketin maksimikoko on 25 x 35,3 x 3 cm. Jos olet epävarma siitä, mahtuuko tilauksesi tähän toimitustapaan, olethan meihin yhteydessä täällä ennen tilauksen viimeistelyä. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin vuorokauden sisällä. Toimituksen aika-arvio 2-5 arkipäivää.

3.2 Lähellä-paketti (Matkahuolto - 6,90€)

Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan Matkahuollon pakettipisteeseen. Jos haluat, että paketti toimitetaan tiettyyn noutopisteeseen (palvelupiste tai automaatti), voit lisätä noutopisteen nimen ja osoitteen ostoskorissa olessasi "Lisää viesti kauppiaalle" kohtaan. Jos unohdit tehdä tämän, voit tunnin sisällä tilauksen tekemisestä laittaa tiedon meille sähköpostitse. Muutoin lähetämme tilauksen Matkahuollon ehdottamaan lähimpään pakettipisteeseen.

3.3 Kotiinkuljetus (Matkahuolto - 21,90€)

Kotijakelu-paketti kuljetetaan paketin vastaanottajan ovelle. Matkahuolto sopii toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen ja toimitus voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

3.4 Nouto työhuoneelta (Ilmainen)

Voit noutaa tilauksesi Katja Raski Creative työhuoneelta Helsingin Vallilasta osoitteesta Hämeentie 81-83 LH A, 00550 Helsinki. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse noutoajan sopimiseksi. Odotathan yhteydenottoa. Noudot myös iltaisin sopimuksen mukaan. Ota mukaan tilausvahvistus ja henkilöllisyystodistus tullessasi noutamaan tilaustasi.

4. Palautus

Myyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamispäivämäärästä. Kaikista palautuksista on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä meihin. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan. Vain palautettavien tuotteiden hinta korvataan, ei alkuperäisiä toimitus- ja käsittelykuluja eikä palautuksen tekemisestä aiheutuvia kuluja.

5. Tilauksen noutamatta jättäminen 

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli tilausta ei noudeta valitusta toimituspaikasta säilytysajan sisällä, palautuu lähetys takaisin lähettäjälle. Tällöin veloitamme 15€ lähetys- ja käsittelykulut noutamattomasta paketista. Veloitus suoritetaan laskulla.

6. Reklamaatio

Lähetyksen sisältö tulee tarkastaa välittömästi paketin saavuttua. Mikäli paketin sisältö ei vastaa tehtyä tilausta tai tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksessa, asiasta on ilmoitettava pikimmiten täällä, jotta tapaus voidaan selvittää niin sujuvasti kuin mahdollista. Pyydämme aina reklamaatiotilanteissa asiakasta toimittamaan meille kuvatodisteita viallisesta tai vahingoittuneesta tuotteesta, joten varauduthan tähän.

7. Tilauksen peruuntuminen

Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli toimitusta ei voidakaan taata sovitusti (esim. saldovirhe tai uniikin tuotteen vahingoittuminen). Tällaisissa tilanteissa yritämme kuitenkin ensisijaisesti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

8. Oikeus muutoksiin ja vastuu

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Ellei pakottavasta lainsäädäntö muuten määrittele, vastuumme virheestä tai viivästyksestä on enintään tuotteen hinnan suuruinen. Emme ole myöskään miltään osin vastuussa virheestä tai viivästyksestä johtuvista välillisistä tai epäsuorista vahingoista taikka muista menetyksistä, kuten (näihin rajoittumatta) liikevaihdon tai liiketoiminnan menetyksestä. toiminnan keskeytymisestä tai saamatta jääneestä katteesta.

9. Tietosuoja

Tehdessään tilauksen verkkokauppamme kautta, asiakas sitoutuu siihen, että käsittelemme tilaustietoja tietosuojaselosteemme mukaisella tavalla.

bottom of page